StarCorp

Electronic Design, Partner van 'Zorgwoning van de toekomst'

 

Electronic Design is samen met fks partner voor informatievoorziening, oproepsystemen en domotica in het nieuwe innovatieve "Zorgwoning van de Toekomst" project.

Iedereen kent wel het “Huis van de Toekomst” in Vilvoorde. Living Tomorrow, de organisatie van Frank Beliën die achter het concept en expo van dit Huis van de Toekomst staat heeft recent haar nieuwe innovatie- en sensibiliseringsproject gepresenteerd “Zorgwoning van de Toekomst”.

Het project wordt gerealiseerd te Bolderberg (Heusden-Zolder) en zal een innovatieve real-life omgeving laten zien met nieuwe technologieën, diensten en producten die het levensbestendig wonen aangenamer en comfortabeler maken, met extra nadruk op zorgkwaliteit.

Samen met 60 participanten (waaronder Electronic Design en fks), elk toonaangevend in hun vakgebied, zal Living Tomorrow dit project gestalte geven en zal de Zorgwoning van de Toekomst vanaf 2013 gedurende 3 jaar geopend zijn naar de professionele bezoekers.

Electronic Design en fks zullen zich richten op de innovatieve toepassingen rond informatievoorziening, oproepsystemen en domotica die het leven van ouderen en zorgbehoevenden in de toekomst aangenamer en comfortabeler maken.

Meer informatie : www.carehomeofthefuture.com