StarCorp

Oproepsystemen zorgsector

Oproepsysteem Flexicom-Calsys ®
Een oproepsysteem voor rusthuizen, service flats, ziekenhuizen...
U kunt het dagelijkse werk in uw rusthuis op zeer eenvoudige en betaalbare wijze efficiënter organiseren met ons professioneel oproepsysteem Flexicom-Calsys. Dit systeem wordt in elke kamer geïnstalleerd en vormt een echt communicatie-instrument voor het verzorgend personeel. U kunt zeer gemakkelijk en snel alle activiteiten van patiënten en residenten registeren, beheren, factureren en opvragen. Alles wordt gekoppeld aan het patiëntendossier. U bent sneller te plaatse en u sluit nutteloze verplaatsingen uit.
Zo bent en blijft u niet alleen volledig wettelijk in orde, werkt u efficiënter maar kunt u ook een nog betere dienstverlening en meer comfort aan uw bewoners aanbieden.

100% Belgisch
Het Flexicom-Calsys oproepsysteem van Electronic Design is volledig door ons zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het basisidee van dit Belgische product is dat alle informatie in de kamer zelf onmiddellijk wordt genoteerd. Het heeft zijn betrouwbaarheid al sinds meer dan 15 jaar bewezen.

Automatische updates
Aanpassingen in de wetgevingen worden automatisch in het systeem geüpdatet via een upgrade van de software.

Onderhoudscontract
Met een onderhoudscontract komen wij niet alleen 2 x per jaar preventief onderhoud uitvoeren, maar komen we ook ter plaatse voor eventuele herstellingen.

Modulair uitbreidbaar
U kunt dit systeem gemakkelijk uitbreiden met onze toegangscontrole, parlofonie en domoticasystemen.

 

Voordelen

  • Haalbare prijs
  • Gemakkelijke plaatsing
  • Gebruiksvriendelijk
  • Registratie van alle gegevens
  • Meer comfort voor de bewoner
  • Tijdsbesparing personeel
  • Waarborg van 1 jaar