StarCorp

Parlofonie

Weet altijd wie er aan uw deur belt

U kunt met uw parlofoon veel meer doen dan even checken wie er aan de deur staat. Wat als u bijvoorbeeld niet thuis bent? Of als uw gebouw meerdere toegangen heeft? Of dat er meerdere bedrijven in 1 gebouw zijn?
Dankzij het gebruik van een interface verlaat u het traditionele denken van 1 lijn, 1 belknop en 1 luisterpost en gaat u naar de toekomst: de deurtelefoon. Zo verhoogt u heel eenvoudig uw comfort en veiligheid.

Telefoon of GSM ipv aparte luisterpost
Dankzij onze Alpha + of TPI interface beantwoordt u de parlofoon en geeft u opdrachten via uw eigen telefoon, GSM of telefooncentrale. De interface wordt tussen de parlofoon van uw keuze en de telefoon, GSM of telefooncentrale van uw keuze geplaatst en dit op zowel bestaande als nieuwe installaties.

Marktleider sinds 20 jaar
Deze unieke en zeer betaalbare interface werd door ons in de jaren ’80 zelf ontwikkeld en heeft zijn comfort en betrouwbaarheid al in duizenden parlofoon/telefoonsystemen bewezen.

 

Onze parlofoon oplossingen

  • Alpha +
    Deze interface is uniek in België en schakelt de parlofoon door tot wel 100 nummers via uw telefooncentrale
  • TPI
    Deze bijzondere interface bevat als het ware een minitelefooncentrale. Zo kan hij de parlofoon rechtstreeks naar een telefoontoestel of GSM doorschakelen.
  • Toegangscontrole
    Deze systemen zijn perfect te combineren met onze toegangscontrole module (link)