StarCorp

Toegangscontrole

Weet altijd wie toegang heeft
Als u een gemakkelijke en betaalbare controle wenst op wie er is toegelaten in uw gebouw dan is onze Flexicom-Access toegangscontrolemodule voor u ideaal. Of het nu met een badge is, met een kaart of een elektronische sleutel, u kunt heel gemakkelijk toegang toekennen aan bepaalde verdiepingen, bureaus, uren, dagen, … U hoeft de gegevens slechts op 1 centrale plaats in te voeren, het systeem zorgt dat deze gegevens overal toegepast worden. Zo bent u zeker dat u bij wijzigingen of vertrek van mensen nergens 1 toegang vergeet.

Overal gemakkelijk te plaatsen
Het grote voordeel van het Flexicom-Access systeem is dat u dit op zowel bestaande als nieuwe installaties kunt gebruiken. Het is bovendien gemakkelijk te koppelen aan ons parlofoniesysteem en aan onze domotica.
Om het extra eenvoudig te maken, kunt u kiezen voor 1 van onze kant- en klare kits. (link)

Marktleider sinds 20 jaar
Deze unieke en zeer betaalbare toegangscontrole module werd door ons in de jaren ’80 zelf ontwikkeld en heeft zijn comfort en betrouwbaarheid al in duizenden toepassingen bewezen.

Flexicom-Access®

Flexicom-Access® is een eenvoudig, betrouwbaar en uitbreidbaar toegangscontrole systeem. Het werkt op de Flexicom-Control-System® 3-draadsbus, op basis van badges, kaarten of elektronische sleutels. De badge lezers worden op de toegangspunten geplaatst en reageren op geldige badges maar ook op ongeldige badges. U kunt tot 500 verschillende profielen ingeven, die zelfs op individueel niveau nog aanpasbaar zijn. U kunt het Flexicom Access oproepsysteem heel gemakkelijk koppelen met onze deurparlofooninterface Alpha Plus en ons domoticasysteem Flexicom-Control-System®

Toepassingen

 • Geldige badges en ongeldige badges
 • Deur openen
 • Toegang tot bepaalde verdiepingen, of bureaus
 • Toegang op bepaalde dagen of zelfs uren
 • In geval van een ongeldige badge: toegang weigeren, telefoonoproep aan uw bewakingsdienst, inschakeling van de bewakingscamera, 
 • Koppeling aan domotica is mogelijk: bv automatisch licht aan en uitdoen, alarm aanzetten, …
 • Koppeling met parlofoniesysteem is mogelijk: deuropening
 • U kunt 500 verschillende profielen creëren en x individuen, waarbij elk individu nog kan worden gepersonaliseerd (link)

sleutelsbadgecard

 

Flexicom-Access

 

Handige Kits
Voor de meest gebruikte toepassingen hebben wij 3 handige kits samengesteld. U kunt deze eenvoudig installeren zonder enige programmatie.

 • Kit nr 1: 1 deur voor 5 personen,  uitbreidbaar tot 500 gebruikers
 • Kit nr 2: 5 deuren voor 10 personen, uitbreidbaar tot 500 gebruikers
 • Kit nr 3: 5 deuren met 2 lezers per deur voor 10 personen, uitbreidbaar tot 500 gebruikers
 • Alle andere combinaties zijn uiteraard mogelijk. Onbeperkt aantal toegangen, deuren, gebruikers,…
  Klik hier voor meer info over onze kits

Technische informatie
Flexicom-Access werkt op een 3-draads bus Flexicom-Control-System® met elektronische sleutels, badges of kaarten.
De gewone aanmelding van een geldige badge geeft toegang tot de lokalen en de voorziene functies.
De Flexicom-Access kan gekoppeld worden met de domotica modules Flexicom-Control-System® en de deurparlofooninterface Alpha Plus.