Over ons

Wij zijn een 100% Belgisch bedrijf. Onze missie is het bieden van hoogwaardige toegangs-, verpleegoproep- en telefoniesystemen in combinatie met ICT-ondersteuning.

Contacteer ons

Belgisch bedrijf

Electronic Design bestaat al meer dan 40 jaar. Wij zijn een Belgisch bedrijf dat voornamelijk met Belgische producten werkt. Het merendeel van onze producten wordt geassembleerd in onze gebouwen in Brussel of Ternat.

Wij bieden een breed scala aan producten die te maken hebben met toegangscontrolesystemen, verpleegoproepsystemen en telefonie VoIP-DECT. We installeren deze producten niet alleen, we bieden u ook ICT-ondersteuning. U kunt altijd rekenen op ons onderhoudsteam of zelfs een onderhoudscontract afsluiten met 24/7 ondersteuning. 

Onze sterkte is dat we onze producten niet alleen installeren in nieuwe gebouwen, maar ook in reeds bestaande infrastructuur.

Onze waarden

Innovatie

De behoeften van de markt evolueren voortdurend. Daarom blijven we alert, volgen we uw behoeften en blijven we onze oplossingen ontwikkelen in overeenstemming met uw opmerkingen en suggesties om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen.

Kwaliteit - Betrouwbaarheid

Dankzij onze expertise hebben we producten en diensten ontwikkeld die tot de meest stabiele op de markt behoren: door ons ontwikkeld, geproduceerd en getest.

Zorg voor onze naasten

Een bedrijfsmentaliteit met een menselijk aspect.
Een menselijke en persoonlijke benadering.
Een persoonlijk tintje ten dienste van onze medemensen.