Senior en u wil zelfstandig thuis blijven wonen?

 Met Vitadomi kan dat veilig en gemakkelijk.

Meer over Vitadomi

Vitadomi helpt je thuis te blijven wonen

Je wordt ouder. Waar ga je dan je oude dag doorbrengen? In een woonzorgcentrum? Of toch liever thuis in je eigen vertrouwde de omgeving? Met je eigen meubels, dicht bij je vrienden en buren en omringd door je kinderen en kleinkinderen? En dat op een veilige en betaalbare wijze? Votadomi kan je daarbij helpen.

Innovatieve oplossing

Vitadomi is een nieuwe innovatieve oplossing die gedeeltelijk wordt ondersteund door een R&D project toegekend door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Innoviris. Vitadomi zorgt ervoor dat je op een veilige en goed omringde manier ook op oudere leeftijd zelfstandig  en comfortabel thuis kunt blijven wonen.  We integreren op een innovatieve manier bestaande kwalitatieve systemen voor smart home automatisering, 24/7 hulp- en alarmsystemen, diensten en communicatiemiddelen met je medische verzorgers, je familie, je buren en andere helpers, op basis van jouw noden en behoeften. Met een handige app blijft iedereen van alles op de hoogte, zonder dat je privacy wordt geschonden. En als jij niet met een app overweg kunt, dan bel je gewoon.

Voor wie?

Voor jou als senior natuurlijk, maar ook voor al je sociale kringen: familie, medische zorgverleners, mantelzorgers en andere helpers, en buren, vrienden, vrijwilligers, verenigingen.

Meer weten